Naar onze professionals
Gerwald

Gerwald

Senior .NET Developer

Profiel

Al op jonge leeftijd werd Gerwald aangetrokken tot computers en dat is altijd zo gebleven. Uit nieuwsgierigheid ging hij zijn eigen applicaties proberen te schrijven om zo zijn creativiteit tot uiting te laten komen. Gerwald heeft, bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden, door de jaren heen geleerd dat het meedenken en het vinden van een passende oplossing hoog in het vaandel staan. Daarnaast is het zijn drive om een kwalitatief hoogstaand product neer te zetten. Eventuele uitdagingen grijpt Gerwald met beide handen aan. Daarnaast haalt hij voldoening uit het delen van zijn kennis, maar ook door andere ontwikkelaars op weg te helpen.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?