Naar onze professionals
Ivo

Ivo

Lead .NET Developer

Profiel

Ivo is enthousiast en energiek en toont dit in zijn werk. Hij vindt het prettig om te werken in een omgeving met ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling. Hij geeft graag zijn inbreng op het ontwerp en proces van het product. Ivo is ook inzetbaar als Scrum Master waar hij een team leert om beter samen te werken zodat het team groeit, het werkplezier omhoog gaat en het eindproduct verbetert. Ivo is sociaal en levert een bijdrage aan een goede werksfeer. Hij kan snel schakelen, bijt zich graag ergens in vast en is altijd op zoek naar uitdagingen, waar die dan ook liggen. Ivo werkt nauwkeurig en is betrokken in zijn werk. Hij wil werkprocessen begrijpen en waar mogelijk optimaliseren.

Specialiteiten

  • Lean/Agile/Scrum/DevOps
  • Code Quality (TDD, Refactoring)
  • Architectuur/Design Patterns
  • CI/CD
  • Azure DevOps

Ervaring

Wil jij het beheer van gebruikers en hun toegangsrechten binnen én buiten jouw (bedrijfs)netwerk veilig inrichten? Dan ben je bij Ivo Verburgh aan het juiste adres! Met zijn kennis van o.a. SSO, Federated Identity, OAuth2, OIDC en SAML kan hij een Identity Access Management systeem voor jouw organisatie neerzetten.

Wil jij Ivo laten meedenken over jouw Identity Access Management systeem? Neem dan contact met ons op via de button.

Ik wil meer weten

Opdrachten

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?