Naar onze professionals
Jan Willem

Jan Willem

.NET Developer

Profiel

Jan Willem is een senior .NET Developer, Lead Developer en Software Architect. Jan Willem is in staat mensen en teams te helpen om te verbeteren. Maar ook bestaande processen en codebases op een hoger niveau te tillen en nieuwe applicaties van de grond af op te bouwen. Hij is groot voorstander met nadruk op stabiliteit voor het team, en kwaliteit en onderhoudbaarheid voor de software. Jan Willem geeft zo nu en dan les op de Haagse Hogeschool als gastdocent Software Engineering bij de deeltijdopleiding HBO-ICT. 

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we u ergens mee helpen?

  Wilt u meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wilt u opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we u ergens mee helpen?