Naar onze professionals
Jeannette

Jeannette

Spin in het web

Profiel

Jeannette is onze spin in het web. Sinds 2010 werkt Jeannette al bij 4Dotnet en is ze een gewaardeerde collega. Ze is begonnen in de sales daarna doorgegroeid als regelneef. Ze denkt oplossingsgericht en is zorgzaam voor anderen. De veelzijdigheid in de functie bevalt haar goed.

De reden dat ze hier al zo lang werkt? Dat komt volgens haar doordat we een bedrijf zijn waar iedereen de kans krijgt om door te groeien en er zijn korte lijnen. Dit maakt dat ze het werk leuk vindt en hier nog steeds uitdaging in heeft.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?