Naar onze professionals
Johnny

Johnny

Full Stack Developer

Profiel

Johnny is een Full Stack .NET Developer. Sinds 2013 heeft hij al praktijkervaring in development waarvan de laatste vier jaar als .NET Developer. Zijn gedrevenheid in het bijblijven van de nieuwste technologieen zorgt er dan ook voor dat hij een zeer waardevolle ontwikkelaar is voor diverse teams. Johnny spart graag met stakeholders om de best mogelijke technische oplossingen te vinden. Johnny is een echte teamspeler en is te omschrijven als communicatief, didactisch, nauwkeurig, gedreven, integer, geduldig, flexibel, representatief, initiatiefrijk en creatief.

Specialiteiten

 • Azure Service Bus
 • Angular
 • React
 • .NET Core
 • TypeScript

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.