Naar onze professionals
Ludo

Ludo

.NET Developer & Architect

Profiel

Ludo neemt vaak de Lead Developer of Architect rol binnen een software-afdeling, met als doel om kwalitatief goede software op te leveren. Hij heeft de focus op het totale software ontwikkelproces, van requirements tot oplevering. Ook staat Ludo open voor nieuwe technologieën en nieuwe manieren van werken.

Bij Ludo ben je aan het juiste adres als je wilt weten hoe je Azure optimaal inzet bij het opzetten van een IoT of data-rijke applicatie. Sterker nog: hij helpt je met de applicatie van de grond af aan op te bouwen. Want naast uitgebreide kennis van Azure IoT Edge heeft hij als Lead Developer veel ervaring met het inrichten van Azure DevOps en het opzetten van cloud architecturen. Zo heeft hij onder andere een microservice applicatie ontwikkeld voor het remote beheer van ruim 100 parkeergarages. Later ontwikkelde hij met Azure IoT Edge een slimme parkeergarage waarbij de gehele faciliteit autonoom opereerde en data genereerde om data science en AI op toe te passen.

Wil je weten hoe Ludo jouw organisatie hierbij kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specialiteiten

 • Azure IoT Edge
 • Angular
 • Docker
 • Python
 • .NET Core

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?