Naar onze professionals
Lukas

Lukas

Marketing & Communicatiemedewerker

Profiel

Sinds januari 2023 is Lukas ons marketing komen versterken. Met ervaring in zowel marketing, communicatie en fotografie is hij een fijne aanwinst en toevoeging aan het team.

Lukas is een nuchter persoon die erg flexibel is. Daarnaast houdt hij enorm veel van reizen en een goede woon/werk balans. Dat is ook de reden dat hij bij 4Dotnet is komen werken. Hij kan hier zijn ei kwijt en een mooie balans vinden tussen werk en privé.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?