Naar onze professionals
Martijn

Martijn

.NET Developer

Profiel

Martijn pakt als .NET developer graag projecten op waarin hij bezig mag met het ontwikkelen van toekomstbestendige, cloud native applicaties, waarbij de meest geschikte Azure resources worden ingezet. Door zijn achtergrond in scheikundige technologie en het daarop volgende promotietraject bezit Martijn over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen: hij goed kan denken in abstracties en is in staat om zelfstandig een grote verscheidenheid aan problemen op te lossen. Dit maakt hem tot een gedreven .NET software developer die graag zijn kennis deelt en veel plezier en energie uit zijn werk haalt.

Specialiteiten

 • Cloud Native Applicaties
 • Azure
 • Azure DevOps
 • ASP.NET Core

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?