Naar onze professionals
Martijn

Martijn

.NET Developer

Profiel

De passie voor programmeren was er bij Martijn al vanaf jongs af aan. Dit is begonnen met het maken van spelletjes. Vanuit het maken van spelletjes is hij doorgegroeid naar het opzetten en uitbreiden van complexe systemen in de cloud met Microsoft Azure en .NET. 

Hij is een teamplayer die graag collega’s een handje helpt als ze tegen een probleem aanlopen of meer over een onderwerp willen weten. Daarnaast kijk hij ook of er dingen in een team beter/efficiënter kunnen worden ingericht.

Specialiteiten

  • .NET Core
  • Angular
  • Azure
  • DevOps

    We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

    We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

    Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.