Naar onze professionals
Nick

Nick

.NET Developer

Profiel

Nick is een gedreven en veelzijdige .NET Developer. Hij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en is in staat zich nieuwe vaardigheden en technieken snel eigen te maken én toe te passen. Dit maakt hem tot een zeer waardevolle ontwikkelaar. Hij heeft de laatste vier jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van ASP.NET MVC en web-ontwikkeling.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?