Naar onze professionals
Nino

Nino

Full Stack .NET Developer

Profiel

Nino is een enthousiaste .NET ontwikkelaar met ervaring in front- en backend. Hij is leergierig, gedreven en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Hierdoor is hij goed in staat snel zijn weg te vinden in nieuwe projecten. Zijn recente ervaring met het ontwikkelen van een volledig serverless .NET applicatie maakt hem waardevol in elk team waar een transitie naar de cloud centraal staat.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?