Naar onze professionals
Olaf

Olaf

Senior Lead .NET Consultant

Profiel

Olaf is een rustige Senior Lead .NET Consultant die zijn taken en verantwoordelijkheden erg serieus neemt. Dit vertaalt zich in discipline en vasthoudendheid. Hij is een duidelijke teamspeler en kan daarnaast goed zelfstandig werken. Hij is een energieke, veelzijdige en bovenal creatieve ontwikkelaar die geen uitdaging uit de weg gaat. Zijn veelzijdigheid komt naar voren in het feit dat hij gemakkelijk nieuwe talen, technieken en frameworks oppakt, eigen maakt en gebruikt om tot oplossingen te komen voor complexe problemen.

Specialiteiten

 • Azure
 • ASP .NET Core
 • Entity Framework
 • Embedded Software
 • CQRS

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.