Naar onze professionals
Patrick

Patrick

Microsoft Certified Trainer

Profiel

Vanuit een carrière als software developer, architect en later technisch directeur bij diverse organisaties heeft Patrick een zeer waardevolle invalshoek voor het geven van trainingen. Het belangrijkste aspect van een goede training is namelijk het in context kunnen plaatsen van de kennis die je opdoet. Daarbij kan een praktijkervaren trainer jou helpen. Patrick waarschuwt je voor de valkuilen en het uitlichten van de mogelijkheden.

Specialiteiten

 • Microsoft Certified Trainer

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?