Naar onze professionals
Rik

Rik

Commercieel Manager

Profiel

Rik is sinds 2010 werkzaam binnen 4Dotnet in de rol van commercieel manager. Het leukste aan zijn werk vindt hij om te zien hoe het carrièrepad van collega’s zich ontwikkelt.  

Door opdrachten bij verschillende klanten te vinden en verschillende rollen aan collega’s te bieden heeft hij een directe invloed op iemand zijn werkgeluk. Die commerciële kant tussen opdrachtgever en collega’s vindt Rik erg leuk, dynamisch en biedt hem elke dag nog nieuwe inzichten.

De rol geeft hem veel voldoening. Samen met een team van collega’s halen zij elke dag het beste uit zichzelf. Al met al een leuke plek om met alle collega’s het verschil te mogen maken bij onze opdrachtgevers.

Vanuit Groningen, via Amsterdam, is Rik sinds een aantal jaar met zijn gezin woonachtig is Zwolle: een stad die hem erg bevalt. Naast het werk is hij graag samen met mijn gezin, vrouw en twee dochters, waarmee hij in het weekend graag op het hockeyveld staat. Fietsen en wandelen en leuke dingen ondernemen doen ze graag!

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?