Naar onze professionals
Rob

Rob

Accountmanager

Profiel

Rob uit het mooie Groningen is sinds begin 2019 in dienst bij 4Dotnet. Als accountmanager is hij verantwoordelijk voor het vinden van de ideale opdrachten voor onze .NET developers.

Om deze doelstelling te behalen is hij dagelijks bezig met het opbouwen en onderhouden van relaties met onze (potentiële) klanten. Het leuke aan het werk vindt hij de brede verscheidenheid aan klanten (elk bedrijf is tegenwoordig een IT bedrijf) en de strategische waarde van IT binnen deze bedrijven. Dit zorgt ervoor dat hij regelmatig gesprekken voert op C-Level niveau en je de klant echt goed leert kennen waardoor je een betere relatie opbouwt.

Daarnaast leert hij door het contact met zowel onze eigen developers als klanten elke dag meer over de (in zijn ogen) complexe wereld van software.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?