Naar onze professionals
Rudy

Rudy

.NET Developer

Profiel

Rudy is communicatief sterk doch bescheiden. Hij is geduldig, analytisch sterk en kan goed met opdrachtgevers en teamleden overleggen en samenwerken. Door zijn brede kennis en vele ervaring bij diverse opdrachtgevers maakt hij zich nieuwe technieken en omgevingen zeer snel eigen. Hij hecht veel waarde aan de kwaliteit en onderhoudbaarheid van de software waar hij aan werkt.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?