Naar onze professionals
Sander

Sander

.NET Developer

Profiel

Sander is een .NET Developer met ervaring met GIS systemen en heeft in het verleden, in een korte tijd, veel technieken aangeraakt: Python, Ruby, PHP, PostgreSQL, CartoDB. Daarna is hij doorgegaan met afstuderen bij TrueLime, waar hij als software developer is doorgegaan. Hier heeft hij voornamelijk gewerkt aan webprojecten.
Als developer vindt Sander een aantal zaken belangrijk, zoals collega’s ondersteunen, samen werken aan oplossingen en het opleveren van goede kwaliteit software door goed samen te werken.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?