Naar onze professionals
Simone

Simone

Marketing & Communicatiemedewerker

Profiel

Simone is sinds 2020 werkzaam binnen 4Dotnet als marketing communicatiemedewerker.

Marketing kan best breed zijn, maar juist die afwisseling in het werk vindt Simone geweldig! Daarnaast is er binnen 4Dotnet ook veel ruimte voor creativiteit en om je te specialiseren in iets waar je passie ligt.

Simone vindt het een gave uitdaging om events te organiseren en daarmee een echte beleving voor bezoekers te creëren. Daarnaast vindt ze het geweldig om te zien als die verwachtingen bij bezoekers wordt overtroffen.

Dat is ook direct één van de redenen dat ze bij 4Dotnet is komen werken. Naast het type mensen, de ontwikkelmogelijkheden en de cultuur in het algemeen.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?