Naar onze professionals
Sjors

Sjors

Lead .NET Developer

Profiel

Sjors is een ervaren full stack .NET Developer, met al ruime praktijkervaring in .NET development. Sjors wil altijd bijblijven met de nieuwste technieken. Zijn goede communicatieve eigenschappen en werkervaring in diverse toepassingsgebieden maakt hem dit tot een zeer waardevolle .NET / Lead Developer. Bij zijn laatste project heeft hij zijn ervaring toegepast bij het opzetten van een CI/CD omgeving en het bouwen van oplossingen, o.a. gebruikmakend van distributed computing en diverse Azure technieken. Naast software developer vervult Sjors ook bij enkele projecten de rol als team lead.

Specialiteiten

 • ASP.NET MVC Core
 • Angular
 • Azure
 • ElasticSearch
 • Azure DevOps

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?