Naar onze professionals
Theo

Theo

Accountmanager

Profiel

Theo is woonachting in Zwolle en sinds 2021 werkzaam bij 4Dotnet als accountmanager. Hij is verantwoordelijk voor het vinden van de juiste opdrachten voor onze .NET ontwikkelaars.

Concreet betekent dit dat hij veel in contact is met stakeholders van bedrijven welke naar de toekomst toe een vraagstuk hebben liggen om hun ontwikkelteam te versterken. Technisch, dan wel op capaciteitsniveau.

Het leuke aan zijn rol vindt hij de tweeledigheid: zowel aan de bedrijvenkant de vraag goed weten te inventariseren, als aan de mensenkant de juiste opdracht bij de juiste ontwikkelaar te plaatsen. Ook het hoge technische niveau wat 4Dotnet biedt, maakt het voor hem extra interessant om de gesprekken met organisaties aan te gaan.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?