Naar onze professionals
Tyron

Tyron

.NET Developer

Profiel

Tyron hield zich op jonge leeftijd al bezig met computers.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de ICT heeft hij in verschillende branches en omgevingen gewerkt en diverse functies opgepakt: van technische support/onsite engineer tot system engineer. Tyron heeft in de afgelopen jaren de stap van system engineer naar software engineer gemaakt, aangezien het oplossen van problemen en het implementeren van nieuwe features zijn passie is.

Tyron is een teamspeler en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Hij is dan ook erg bekwaam in het motiveren van een team en het behalen van gezamenlijke doelen.

Specialiteiten

 • Azure
 • C#
 • Webapi
 • Angular
 • Scrum/Agile

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.