Randstad over de samenwerking met 4Dotnet
Naar projectenoverzicht

Randstad over de samenwerking met 4Dotnet

Randstad faciliteert werkgevers en werknemers op de arbeidsmarkt. Al meer dan zestig jaar is Randstad een gids in deze branche. De wereld van werk kan ingewikkeld zijn, maar als experts wijzen zij de weg. Randstad is daarmee de tussenpartij van werkgevers en werknemers en is tevens een gevestigde naam op de Nederlandse markt.

4Dotnet en Randstad hebben een langdurige samenwerking, waar deze prachtige case uit is gekomen. Agnes Schenk, Principal Staff Manager bij de IT-afdeling van Randstad Groep Nederland, vertelt over het planpakket waar haar team verantwoordelijk voor is en hoe 4Dotnet daarbij ondersteuning biedt in de vorm van collega Alexander. Denk aan het werken aan wetgeving, het naar de cloud brengen van applicaties en het schrijven van tooling. 

Bekijk onderstaande video om alles te weten te komen over de samenwerking tussen Randstad en 4Dotnet.

Wil jij de .NET kennis in jouw organisatie ook vergroten?

Ligt binnen jouw organisatie ook de behoefte om .NET kennis te vergroten? 4Dotnet denkt graag met je mee, om net als bij Randstad, te ondersteunen in softwareontwikkeling, waardoor uitdagingen binnen jouw organisatie makkelijker te tackelen zijn.

Ik wil meer .NET kennis

Bekijk volgende case