Een krachtig partnerschap die door de jaren enkel sterker wordt
Naar projectenoverzicht

Een krachtig partnerschap die door de jaren enkel sterker wordt

Samen sterker

Onze samenwerking is jaren geleden gestart met het geven van diverse trainingen, incompany op Texel. Daarnaast had SnelStart behoefte aan ondersteuning om het huidige softwarelandschap te moderniseren en te verbeteren. Hiervoor was SnelStart op zoek naar kennis van de nieuwste technieken en ervaring met de beste oplossingen.

4Dotnet heeft, als kennispartner, samen met de architecten van SnelStart het applicatielandschap verbeterd. Doordat er vele jaren geprogrammeerd was en vele miljoenen regels code waren geproduceerd, was er veel werk te doen. De vraag was initieel om naast een desktopoplossing ook web oplossingen te gaan bouwen.

Door de fijne samenwerking en de voortdurende wens van SnelStart om de beste en modernste oplossingen te bouwen is het SnelStart-platform door de jaren heen steeds beter en toegankelijker geworden. SnelStart heeft vele klanten naar de Cloud mogen begeleiden en veel extra klanten kunnen toevoegen. Daarnaast is SnelStart in 2017 uitgeroepen tot Microsoft Country Partner of the Year.

Bekijk volgende case

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?