De software architect

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste ontwerpkeuzes voor de ontwikkeling van een nieuwe applicatie of behoefte aan een voorstel hoe jouw applicatie landschap voldoet aan de roadmap van de organisatie? Daar helpen onze software architecten graag bij!

Het overkomt je organisatie namelijk niet elke dag dat er een nieuwe architectuur uitgedacht moet worden. Daarom biedt een software architect, die werkzaam is in de consultancy, bijzonder interessante kansen. Hij heeft namelijk een veelvoud aan projecten opgestart en tot een volwassen applicatie gebracht. En zal met al die kennis ook jouw projecten tot een daverend succes maken.

Ervaring en creativiteit komen samen

Onze software architecten zijn doorgewinterde senior developers die meermalen een applicatie van de grond af aan hebben opgebouwd. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en waar een ontwikkelteam aan moet denken wanneer het een nieuw begin gaat maken. Ze weten waar je moet beginnen, welke technieken zich voor jullie toepassing het beste lenen en welke kennis het team nodig heeft om het beste er uit te halen.

Samen een winnend ontwerp maken?

Door een software architect in de hand te nemen en te profiteren van de jarenlange kennis en ervaring wordt een krachtige impuls gegeven aan jouw development team. Samen zetten we een solide basis neer voor de toekomst van jullie organisatie.

Geïnteresseerd? Neem dan hier contact met ons op om je direct met de juiste software architect in contact te brengen.
Bel 088 - 241 44 00, mail naar info@4dotnet.nl of vul het formulier in: