Azure Solutions Architect Expert

Het Azure Solutions Architect Traject

Om jou een goed beeld te geven welke trainingen goed op elkaar aansluiten om de Role-Based certificering Azure Solutions Architect Expert te behalen, hebben wij het onderstaande trainingstraject samengesteld. Dit traject begint op het niveau van een ervaren C# ontwikkelaar met enige ervaring in Azure en eindigt op het niveau benodigd voor het afleggen van de AZ303 en AZ304 Architect Expert examens van Microsoft. daarvoor is het wel noodzakelijk om ook het AZ-204 examen te behalen.

Informatie aanvragen

Je kunt zelf bepalen waar in het traject jij instapt. Ben je bijvoorbeeld wel ervaren in C#, maar niet in ASP.NET Core, dan kun je de eerste training overslaan. Laat ons daarvoor een persoonlijke aanbieding voor je maken, zodat je zeker weet dat het bij jou past.

Wil je een offerte voor dit traject ontvangen of twijfel je nog over jouw keuze? Neem dan even contact met ons op zodat wij je kunnen adviseren wat het beste bij jou past.

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.