Naar kennisoverzicht

Van AngularJS naar Angular

AngularJS werd erg populair vanwege een set van functies die programmeurs echt hielpen bij het bouwen van stabiele, schaalbare en robuuste webapplicaties. AngularJS bereikte het topsegment van de markt en was in vergelijking met ReactJs en EmberJs ook een goede keuze om jouw product mee te bouwen.

Maar aan alle goede dingen komt een einde.

Rond 2013/2014 begon AngularJS al te verouderen. De concurrentie, zoals de nieuwe versie van React, omarmde zaken als - op componenten gebaseerde - architecturen en Typescript. Ook het World Wide Web Consortium (W3C) nam zaken als Web-Components over.
De markt reageerde erg enthousiast op deze veranderingen en hierdoor moest het AngularJS team verder ontwikkelen om in de nabije toekomst relevant te blijven.

AngularJS naar Angular

Het AngularJS team is begonnen met het bouwen van Angular2. De nieuwe versie van Angular is gebaseerd op een componentenarchitectuur en hiërarchie. Voor de meeste AngularJS ontwikkelaars was dit een grote verandering. 

Maar dan zit je met een applicatie die in AngularJS is gemaakt. Wat moet je daarmee doen? Want als de Long Time Support (LTS) op 31 december 2021 eindigt, moet je wel actie ondernemen.
Zoals het migreren van jouw AngularJS applicatie naar Angular of het herschrijven van jouw applicatie.

Lees verder in de blog (Engelstalig) van Allard Schuurmans. 


Wat is jouw oplossing?

Wil jij weten wat de beste oplossing is voor jouw applicatie en jouw bedrijf? Wij kunnen je helpen!

Voor een telefonisch advies bel je met 4Dotnet op 088 - 241 44 00 of stuur een e-mail naar info@4dotnet.nl.

Kijk ook eens naar onze Angular training waarin je in enkele dagen alle nieuwe mogelijkheden leert inzetten.

 

 

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?