Naar kennisoverzicht

Xamarin Continuous Integration and Delivery boek

Onze collega Gerald Versluis heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan het schrijven van een eigen boek. In dit boek vertelt hij alles over het opzetten van een geautomatiseerde ontwikkelstraat, gericht op Xamarin apps en met behulp van Microsoft producten. Met behulp van Visual Studio Team Services zul je zien hoe je automatisch de nieuwe versie van jouw app kunt builden op het moment dat nieuwe code wordt toegevoegd aan de repository, ook wel bekend als Continuous Integration.

Xamarin Continuous Integration and Delivery cover

Maar dat is nog niet alles! Om er zeker van te zijn dat jouw app op geen enkel moment kwaliteit verliest, beschrijft Gerald ook hoe je slim gebruik kunt maken van Xamarin Test Cloud, dé oplossing om apps op een geautomatiseerde manier te testen. Deze oplossing kan volledig geïntegreerd worden in de ontwikkelstraat en zorgt ervoor dat je nooit meer inlevert op kwaliteit. Tenslotte neemt hij je mee naar het stukje Continuous Delivery. Wanneer je wel eens een app heeft uitgebracht zul je weten dat dit een ingewikkeld en moeizaam process kan zijn. Een uitermate geschikte kandidaat om te automatiseren dus! HockeyApp is een oplossing die jou kan helpen om versies van jouw app uit te leveren naar testers of deze nou in jouw organisatie werken of in de vorm van een publieke beta test. Dit alles, en nog veel meer wordt op een hands-on manier beschreven in dit boek. Aan het einde weet je wat een ontwikkelstraat inhoudt, wat je ermee kunt winnen en het belangrijkste; hoe je er gratis, vandaag zelf nog één op kunt zetten!

Nu verkrijgbaar

Het boek is nu verkrijgbaar als paperback via bol.com en amazon.com en als ebook via springer.com.

Boeklancering

Op donderdag 28 september 2017 organiseert 4Dotnet het Xamarin Event waarin Gerald's boeklancering centraal staat. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Registreer je dan direct via http://events.4dotnet.nl/.

Meer informatie

Wil je meer informatie, over het boek of bent je geïnteresseerd in een (training) sessie met betrekking tot het ontwikkelen van Xamarin apps? Neem dan contact met ons op via 088-241 44 00 of info@4dotnet.nl.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?