Naar kennisoverzicht

4Dotnet tegen kanker tijdens Alpe d’HuZes

Wel één op de drie Nederlanders krijgt kanker en per jaar sterven er meer dan 44.000 mensen aan deze ziekte. Onderzoek en de bestrijding van kanker zijn dus hard nodig! Dit kan niet worden gedaan zonder hulp en donaties.

Tijdens de Alpe d’HuZes wordt er zoveel mogelijk geld ingezameld voor het onderzoek naar kanker en verbetering van de levens van mensen die door deze ziekte getroffen zijn. Op 1 juni 2023 beklimmen meer dan 5.000 mensen fietsend, wandelend of hardlopend de Alpe d’HuZes onder het motto ‘opgeven is geen optie’. 4Dotnet doet dit jaar voor de tweede keer mee en heeft daarbij jouw hulp nodig!

Doneer hier!

Team 4Dotnet

Dit jaar doen er niet drie, maar zes toppers mee om hun grenzen te verleggen en geld in te zamelen! Jan willem de Wagt en Jacco Rademaker doen dit jaar voor de tweede keer mee en Sabine Cijsouw, Jeannette van Spil, Sander Both en Mees Verheije gaan de tocht voor het eerst doen. Om deel te nemen moet iedere deelnemer €2.500,- ophalen. Onze 4Dotnetters zijn dagelijks al hard aan het trainen om de berg op wat voor manier dan ook te beklimmen en het streefbedrag te halen.

Waar kan ik doneren?

Doneren kan op de teampagina van het 4Dotnet team. Hier kies je je eigen donatiebedrag en zie je wat er tot dusverre is gedoneerd.

Pagina 4Dotnet Team

Met jouw steun draag je bij aan:

  • Wetenschappelijk onderzoek naar kanker.
  • Verbetering van kwaliteit van leven voor mensen met kanker.
  • Het zo snel mogelijk onder controle krijgen van kanker.
  • Een toekomst waarin niemand meer dood hoeft te gaan aan de ziekte.

Een toekomst zonder kanker? Steun het 4Dotnet team hier!

Doneer hier!