Naar kennisoverzicht

Microsoft examens en certificeringen met pensioen

We kennen allemaal de Microsoft Official Courses, de MOC trainingen. Microsoft heeft verschillende examens met pensioen laten gaan. Dat betekent dat je het examen niet meer kunt afleggen.

Waarom laat Microsoft examens met pensioen gaan?

Technologie én de bijbehorende functies veranderen ieder jaar steeds sneller. Microsoft vindt het belangrijk om hun certificeringsprogramma relevant te houden en evalueert hun examens en certificeringen voortdurend om ervoor te zorgen dat ze aansluiten bij de nieuwste vaardigheden en Microsoft-technologieën. Dat is ook de reden waarom Microsoft examens en certificeringen eruit halen, want die zijn volgens Microsoft niet langer relevant. Microsoft wil kandidaten in staat stellen om voorop te lopen in de technologie, in veelgevraagde cloudgebaseerde functies. Deze cloudgebaseerde, kritieke functies helpen organisaties bij hun digitale transformatie.

Welke examens zijn met pensioen?

De volgende examens zijn met pensioen:

Kennis alsnog opdoen?

Ondanks dat Microsoft de examens en bijbehorende trainingen laat verdwijnen, kun je bij 4Dotnet wel de kennis opdoen die je wilt en nodig hebt om je rol in de organisatie te kunnen uitvoeren. Wij blijven de kennis uit de MOC trainingen aanbieden, maar dan in een andere vorm. Bel of mail voor de mogelijkheden naar 088 - 241 44 00, info@4dotnet.nl.