Naar kennisoverzicht

Vaarwel: MCSE, MCSD en MCSA

Op 31 januari 2021 gaat het echt gebeuren. Microsoft sluit een certificeringshoofstuk af door de Microsoft Certified Solution Expert (MCSE), Microsoft Certified Solution Developer (MCSD) en Microsoft Certified Solution Associate (MCSA) certificeringen te laten vervallen per 31 januari 2021. 

Wat betekent het vervallen van MCSE, MSCD en MCSA voor jou?

Als je op weg bent naar het behalen van deze certificeringen, dan heb je tot 31 januari 2021 de tijd om de vereiste examens te halen om de certificeringen te behalen. Na die datum zijn de examens niet meer beschikbaar.
De certificeringen blijven 2 jaar - gerekend vanaf 31 januari 2021 - op je officiële Microsoft-certificering staan. Daarna worden ze verplaatst naar het 'inactieve' deel van je transcript.

Microsoft role-based certificeringen

Microsoft heeft in 2018 al aangekondigd dat de oude 'technologie-gebaseerde' certificeringen worden vervangen door role-based certificeringen. En nu is het zover.
De nieuwe Microsoft-certificeringen zijn gebaseerd op – door de industrie – gedefinieerde rollen en op de vaardigheden die nodig zijn om die rollen uit te voeren.

Waarom Microsoft-certificeren?

Ervaring is waardevol. Versterk je ervaring met een Microsoft-certificering zodat je je kennis en vaardigheden kunt laten zien aan werkgevers en collega’s.

Welke certificering past bij jou?

We helpen je graag om ervoor te zorgen dat je de juiste certificering kiest. Bekijk de:

Microsoft role-based certificeringen

 

Of neem contact met ons op:

Bel: 088 - 241 44 00

Mail: trainingen@4dotnet.nl