Naar kennisoverzicht

Whitepaper Azure Functions van Jan de Vries gepubliceerd

De whitepaper van 4Dotnetter Jan de Vries is gepubliceerd op de Serverless360 website! Wil jij weten hoe je Azure Functions efficiënt gebruikt in jouw eigen projecten? Lees over out-of-the-box mogelijkheden en kleine ‘hacks’. De whitepaper is gratis te downloaden.

Azure Functions bestaat nu al een paar jaar. Oorspronkelijk werd het op de markt gebracht als een Serverless compute offering in Microsoft Azure waarmee je een event-driven architectuur kunt creëren. Tegenwoordig kun je ze niet alleen Serverless draaien, maar ook op reserved plans, premier plans en zelfs in je eigen Kubernetes cluster.

En, om het meeste te halen uit je oplossingen met Azure Functions vanuit een performance en kosten perspectief, zijn er nogal wat practices die je wilt weten. Vooral als jouw oplossing een kritisch onderdeel wordt van de volledige oplossingsomgeving.

Het doel van deze whitepaper is om laten zien hoe Azure Functions gebruikt kan worden in real-life projecten met behulp van een aantal out-of-the-box mogelijkheden, maar bevat ook kleine 'hacks' om ze beter te laten werken in een productie-omgeving.

Na het lezen van de whitepaper krijg je een duidelijk beeld over hoe je production-grade oplossingen kunt ontwerpen en implementeren met Azure Functions.

De whitepaper geeft je een gedetailleerd inzicht in:

  • Hosting modellen
  • Deep dive in beveiligingsopties
  • Duurzame Functies
  • Het ontwerpen van een oplossing en meer

Lees de whitepaper

Heb jij een Azure Functions uitdaging binnen jouw organisatie?

We vertellen je graag hoe Jan als Azure Architect een bijdrage aan jouw organisatie kan leveren. Hij weet namelijk precies waar de valkuilen zitten en hoe hij de uitdaging moet aanpakken.

Ik wil externe expertise