Naar kennisoverzicht

Winnaars Future Tech winactie bekend!

Op 24 en 25 maart vond Future Tech 2021 plaats, deze keer in digitale vorm. 4Dotnet was uitgenodigd om deel te nemen via een digitale stand. Deelnemers van het event konden de 4Dotnet stand op beide dagen bezoeken. Daarbij maakten ze ook kans om één van de Nintendo Game & Watch Super Mario Bros Consoles te winnen.

Future Tech 2021
Future Tech 2021 is een gratis conferentie van Nederlandse bodem gericht op .NET en Microsoft technologieën. De conferentie is door ontwikkelaars georganiseerd voor mede-ontwikkelaars, architecten en experts. Deelnemers konden diverse multi-track sessies naar keuze volgen van experts op het gebied van de nieuwste IT onderwerpen. Technologieën zoals .NET Core, ASP.NET Core en Azure komen onder andere voorbij. Het doel van het event is om kennis en ideeën te delen én een ontmoetingsplaats te creëren.

Winactie 4Dotnet
Deelnemers hadden op beide dagen de mogelijkheid om de digitale stands van de partners te bezoeken. In de 4Dotnet stand kregen alle deelnemers – bij het achterlaten van hun gegevens - een leuke goodie toegestuurd. Ook maakten ze gelijk kans op één van de Nintendo Game & Watch Super Mario Bros Consoles. De gelukkige winnaars zijn Remko Roodselaar en Merel Hillen! Inmiddels zijn de prijswinnaars via de 4Dotnet social media kanalen bekend gemaakt en de winnaars persoonlijk op de hoogte gebracht.

Ook konden deelnemers in de digitale stand op meerdere manieren contact opnemen met 4Dotnet. Voor alle vragen op het gebied van detachering, consultancy, trainingen en recruitment stonden onze sales-, recruitment en marketing medewerkers klaar. Dit kon zowel telefonisch, via een online vergaderverzoek, óf laagdrempelig door middel van een chatfunctie of e-mail.

De toekomst van software development
Tijdens het event werd ook aandacht besteed aan de toekomst van software development. Hoe gaat dit eruit zien? Richard Campbell (MVP) lichtte in zijn sessie The Next Decade of Software Development toe hoe, naast de invloed van deze corona periode, technologieën invloed zullen hebben op software ontwikkeling in de komende tien jaar. Welke nieuwe apparaten komen eraan? En neemt AI alles straks over?

Ben je ook benieuwd hoe de technologische toekomst van jouw organisatie eruit kan zien? Of twijfel je of je gekozen applicatie roadmap wel toekomstbestendig is? Klik dan snel op onderstaande button voor een QuickScan of vrijblijvende telefonische intake.

Ik wil meer weten