Naar onze professionals
Alexander

Alexander

.NET Developer & Architect

Profiel

Al sinds zijn vroege jeugd heeft Alexander interesse in softwareontwikkeling. Na het maken van kleine applicaties, grafische demo’s en spelletjes heeft hij van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Nu jaren later heeft hij als Technical Lead, Lead Developer en Solution Architect, leiding gegeven aan een internationaal multidisciplinair team van specialisten in grote complexe organisaties. Als Technical Lead en Solution Architect is het zijn rol om business processen te vertalen naar architectuur, interfaces en standaardisering van gebruikte technieken. Als Lead Developer is het zijn taak om als meewerkend voorman minder ervaren collega’s te begeleiden, taken uit te zetten binnen het team en de voortgang van de verschillende projecten te bewaken. Door zijn leidende rol en door zichzelf te omringen met specialisten is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot web development waarbij de focus ligt op Microsoft technologie en de Sitecore CMS.

    We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

    We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

    Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.