Naar onze professionals
Annejan

Annejan

Senior .NET Architect

Profiel

Annejan is een ervaren hands-on software architect en cloud consultant. Hij heeft ervaring in verschillende rollen en werkte voor uiteenlopende klanten en branches. Hij is gespecialiseerd in het ontwerp en de ontwikkeling van software-oplossingen in .NET en op Microsoft Azure. Hij is op zijn best in een technische rol waarin hij als meewerkend architect zowel een uitvoerende als een coachende en adviserende verantwoordelijkheid heeft.

Specialiteiten

 • Azure DevOps
 • ARM
 • Architectuur
 • Concepten
 • SOLID

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?