Naar onze professionals
Arno

Arno

Senior .NET Developer

Profiel

Arno is een gedreven developer met een focus op kwaliteit, continuïteit en onderhoudbaarheid. Hierbij kijkt hij niet alleen naar de code, maar naar het ontwikkelproces als geheel. Vanaf het moment dat het idee ontstaat tot aan de uitrol naar productie. Het woord “onmogelijk” daagt hem uit om het tegendeel te bewijzen.

Specialiteiten

 • Azure DevOps
 • Microsoft ALM
 • .NET Core
 • Microsoft Azure

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?