Naar onze professionals
Blas

Blas

.NET Developer & Architect

Profiel

Blas is een software en solutions architect met 18 jaar ervaring en een sterke focus op productontwikkeling. Hij is expert in het ontwerpen en implementeren van hoogwaardige gedistribueerde software-oplossingen. Daarnaast is hij bekwaam met Docker, Kubernetes, microservices en RabbitMQ. Voornamelijk analytisch en bedreven in het opnemen van nieuwe concepten en technologieën. Op zijn best bij uitdagende en complexe problemen.

Specialiteiten

 • Azure Kubernetes Service (AKS)
 • Docker
 • Microservices
 • RabbitMQ
 • CICD

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?