Naar onze professionals
Blas

Blas

.NET Developer

Profiel

Blas is een software architect met 17 jaar ervaring en een sterke focus op productontwikkeling. Hij is expert in het ontwerpen en implementeren van hoogwaardige gedistribueerde software-oplossingen. Daarnaast is hij bekwaam met Docker, Kubernetes, microservices en RabbitMQ. Voornamelijk analytisch en bedreven in het opnemen van nieuwe concepten en technologieën. Op zijn best bij uitdagende en complexe problemen.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we u ergens mee helpen?

  Wilt u meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wilt u opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we u ergens mee helpen?