Naar onze professionals
Fadi

Fadi

.NET Developer & Architect

Profiel

Fadi heeft al meer dan 22 jaar development ervaring met Microsoft technologieën, zowel op de front- als backend. Hij heeft daarbij ervaring opgedaan in de rol van consultant en de vertaling van eindgebruikers in diverse branches. In de meest recente projecten heeft hij met de nieuwere versies van de Microsoft stack gewerkt daarnaast hij bekend met Angular. Hij heeft veel ervaring in het automatisch testen van de software. Daarnaast kan Fadi snel schakelen op zowel development niveau en directie niveau.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?