Naar onze professionals
Henk

Henk

.NET Developer & Microsoft Certified Trainer

Profiel

Henk is een senior .NET developer en Microsoft gecertificeerde trainer (MCT). Daarnaast ontwikkelt en geeft hij maatwerktrainingen over onderwerpen waarvoor geen training vanuit Microsoft beschikbaar is. Deze trainingen zijn vaak compacter van vorm en hoger van niveau. Daarnaast is Henk vooral actief als senior developer binnen projecten van verschillende opdrachtgevers van 4Dotnet. 

Specialiteiten

 • .NET Core
 • Architectuur
 • Azure Web Apps
 • WPF / MVVM
 • Blazor

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?