Naar onze professionals
Herman

Herman

Senior .NET Developer

Profiel

Door al op jonge leeftijd bezig te zijn met webdevelopment, werd de interesse van Herman gewekt om meer te doen met software. Na het afronden van de opleiding Bedrijfskundige Informatica, is hij gestart als software engineer. Met inmiddels 10 jaar ervaring, heeft Herman verschillende .NET-projecten uitgevoerd, zowel op het gebied van web- als desktopapplicaties. Daarnaast houdt Herman de ontwikkelingen in het vakgebied actief bij en probeert deze, waar mogelijk, toe te passen in zijn projecten en over te brengen op teamgenoten. De laatste jaren ligt de interesse van Herman bij cloud en CI/CD. In zijn laatste opdracht kwam dit perfect samen door het uitvoeren van een cloudmigratie met het bouwen van een Azure DevOps-pipeline voor het deployen naar Azure. Wil jij weten hoe je dit uitvoert? Herman is dé persoon die je daar alles over kan vertellen. Hij heeft diverse cloudmigraties uitgevoerd i.c.m. het bouwen van Azure DevOps-pipelines voor het deployen naar Azure. Ook heeft hij fileshares door Azure Blob Storage vervangen en heeft hij een primaire rol gehad bij het ontwikkelen van de ARM-templates en CI/CD-pipelines om de Azure-deployments succesvol te laten verlopen.

Wil je meer weten over hoe je een complexe Azure migratie succesvol uitvoert? Of ben je benieuwd naar de best-practices van Herman voor jouw cloud migratie? Bel of mail ons en we vertellen je er graag meer over.

Specialiteiten

 • Microsoft Azure
 • .NET Core
 • SignalR
 • Azure DevOps
 • CICD

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?