Naar onze professionals
Jacco

Jacco

.NET Developer & Architect

Profiel

Jacco is een ervaren en oplossingsgerichte software architect met 15 jaar ervaring in .NET, in combinatie met SQL Server. Daarnaast werkt hij al ruim 7 jaar met Azure DevOps (incl. de voorganger Team Foundation Server) en heeft hij 3 jaar ervaring in Azure. Van het begin is Jacco gewend om oplossingen te ontwerpen, implementeren en optimaliseren. Jacco is gedreven en gaat serieus en gedegen te werk.

Specialiteiten

 • Azure DevOps
 • .NET Core
 • Xamarin
 • React
 • ASP.NET WebAPI

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?