Naar onze professionals
Jacob

Jacob

.NET Software Developer

Profiel

Jacob is een ambitieuze en analytische softwareontwikkelaar met ruime werkervaring en beschikt over een HBO Bachelor in Software Engineering. Hij is een ontwikkelaar die graag uitgedaagd wordt en zijn creativiteit kwijt kan in het bedenken van slimme oplossingen voor het voor handen zijnde probleem. Hij vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en staat daarom open voor een breed scala aan technologieën. Het liefste werkt Jacob met de meest recente versies van .NET zoals .NET 6.0 of .NET Core 3.1. De stack waarmee Jacob het liefste mee werkt is C#, Azure ARM templates/Bicep, Powershell, Devops, EF Core en Angular.

Jacob wordt voornamelijk blij van Greenfield projecten en het verder doorontwikkelen van backend systemen. Ook vindt Jacob het leuk om binnen een team te opereren waarmee hij kan sparren in een Agile/SCRUM omgeving.

Specialiteiten

 • C#
 • Azure ARM templates/Bicep
 • Powershell
 • DevOps
 • Angular

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.