Naar onze professionals
Jan

Jan

.NET Developer & Azure Architect | MVP

Profiel

Jan is een ervaren consultant met een goede kennis van het ontwerpen en ontwikkelen van grote en kleine softwareoplossingen. Hij heeft als solution architect en ontwikkelaar meegewerkt aan verschillende omvangrijke projecten om ervoor te zorgen dat deze met succes werden uitgevoerd. Deze projecten zijn veelal web georiënteerd, waardoor hij veel technologieën uit de Microsoft Azure omgeving heeft kunnen toepassen. Tijdens deze projecten neemt Jan vaak een technisch strategische, adviserende en uitvoerende rol aan. Op deze manier blijft hij op de hoogte blijft van de voortgang in het project en kan bijsturen waar dat noodzakelijk is. Tijdens projecten, houdt hij zich ook bezig met het coachen en begeleiden van het team om deze ook tot een hoger niveau te brengen. Het delen van kennis is iets dat Jan enorm belangrijk vindt, daarom is hij ook geregeld te vinden op conferenties of usergroups om daar te spreken over de nieuwste technologieën. Uit waardering voor Jan zijn inzet voor de community heeft hij in 2018 ook de Microsoft Azure MVP-award gekregen. 

Specialiteiten

  • Azure Functions
  • Azure Architecture
  • Azure Event Grid
  • .NET Core
  • CosmosDB

Opdrachten

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?