Naar onze professionals
Jan Willem

Jan Willem

Corporate IT Recruiter

Profiel

Jan Willem is als sinds 2018 Talent/Hiring Manager bij 4Dotnet. Hij specialiseert zich tot het werven van .NET professionals die over een hoog en actueel kennisniveau beschikken.

Wat hij erg belangrijk vindt, is dat werk een toegevoegde waarde heeft op het leven. Jan Willem krijgt energie van het maken van een goede match en gelukkige collega’s!

Daarnaast is Jan Willem een zeer gedreven persoon, legt de lat hoog voor zichzelf en daardoor ook voor anderen. Zijn motto is: willen = kunnen! 

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?