Naar onze professionals
Jasper

Jasper

Senior .NET Developer

Profiel

Jasper is een Microsoft Senior .NET developer en Sitecore expert die voor de komende jaren zijn focus op Web en Azure services heeft gelegd. De laatste jaren heeft hij veel ervaring opgedaan bij voornamelijk grote organisaties in de doorontwikkeling van E-Commerce en Enterprise web-omgevingen. Jasper zorgde daar als .NET developer o.a. voor de integratie ervan met de diverse andere systemen in het landschap. Belangrijke onderdelen als authenticatie en autorisatie met o.a. iDIN, het waarborgen van scalability door microservices en continuous delivery op enterprise niveau zijn voor hem bekend terrein. Jasper werkt ook graag aan een project met Data architectuur, oude monoliet omzetten naar microservices en dat in combi met .Net Core.

Specialiteiten

 • WebAPI
 • C#
 • Entity Framework Core
 • Azure DevOps
 • ASP.NET MVC

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?