Naar onze professionals
Joost

Joost

Senior .NET Developer

Profiel

Joost is een unieke ontwikkelaar die communicatieve en sociale vaardigheden combineert met technische kennis en vaardigheden. Zijn frisse blik, gedrevenheid en kritische houding maakt Joost een aanwinst in elk team. Door zijn achtergrond in Communicatie en Multimedia Design en als Scrum Master kan hij op verschillende vlakken waarde toevoegen. Hij is erg leergierig en doet graag net dat beetje meer wat voor jou extra waardevol is.

Joost heeft vanaf het begin van zijn carriere gewerkt in Azure, waardoor hij ruime ervaring heeft in componenten zoals Application Gateway, ServiceBus, Virtual Networks, API Management en Network Security Groups. Ook de veelgebruikte componenten zoals App Service, Logic Apps of Functions zijn bij hem niet onbekend. Joost voelt zich net zo thuis in het schrijven van een unit test in C# als het schrijven van een deployment script in PowerShell of de Azure Command-Line Interface.

Specialiteiten

  • Infrastructure as code
  • DevOps
  • Azure security componenten (Application Gateway, Networking)
  • .NET

    We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

    We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

    Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.