Naar onze professionals
Mark

Mark

.NET Developer

Profiel

Mark is een flexibele, resultaatgerichte software developer die energie krijgt van het bedenken en toepassen van mooie oplossingen waarin hij zijn creativiteit kwijt kan. Dankzij zijn autodidactisch vermogen heeft hij jaren geleden van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Begonnen als webdeveloper heeft hij zich door de jaren heen doorontwikkeld en beheerst hij de volledige stack. Architectuur, Azure en DevOps zijn momenteel zijn interesses en ambities. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met financiële markten, beleggen en spendeert hij graag tijd met zijn gezin.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?