Naar onze professionals
Marnix

Marnix

Architect & .NET Developer

Profiel

Marnix is een uiterst professionele en kundige Architect en .NET Developer in hart en nieren. Zijn uitgebreide kennis van architectuur, design patterns en werkmethodieken als Lean en Agile, maken hem een ideale Lead Developer voor teams die snel stappen willen maken en tegelijkertijd voor de toekomst een rigide oplossing willen creëren.

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?