Naar onze professionals
Mees

Mees

.NET Developer

Profiel

Mees is als Junior Developer sterk op het gebied van algoritmiek en backend programming. Het schrijven van duidelijke documentatie van zijn code is iets waarin Mees goed is, waardoor collega’s het snel kunnen begrijpen en er snel mee aan de slag kunnen gaan. Mees heeft een dubbele bachelor wiskunde en informatica gedaan, gevolgd door een master computing science met als specialisatie algoritmiek. Tijdens de opleiding lag zijn focus op het programmeren in C#, C++, Haskel, JavaScript, Python, R, Wolfram Mathematica.

    We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

    We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

    Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.