Naar onze professionals
Niels

Niels

.NET Developer

Profiel

Niels is een ervaren .NET Developer. De kracht van het bouwen van goede applicaties is door altijd kritisch de keuzes die je wilt gaan maken, naast elkaar gaat houden. De laatste jaren heeft Niels zich veel beziggehouden met het realiseren van cloud oplossingen in Azure. Zijn grootste passie is om een project ‘from-scratch’ op te bouwen met de nieuwste technieken en de bijbehorende design patterns. Naast zijn werk probeert hij zich ook te oriënteren op nieuwe ontwikkelingen en vindt hij het leuk om ‘kennis-events’ bij te wonen.

Specialiteiten

 • Azure Functions
 • Azure Sevicebus
 • Azure Functions
 • Azure Storage

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?