Naar onze professionals
Niels

Niels

Lead .NET Developer

Profiel

Niels is een rationeel persoon en een professionele .NET ontwikkelaar met brede interesses en ervaring binnen het ontwikkelen van bedrijfssoftware. Hij onderscheidt zich met het snel eigen maken van nieuwe omgevingen, technologieën en zijn probleemoplossende aanpak. Kortom, een goede developer met een uitstekend kennisniveau die een aanwinst voor elk team is.

Specialiteiten

  • Microservices
  • .NET Core
  • Angular
  • Ionic
  • Scrum

Opdrachten

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?